Odhliadnuc od toho, že sa niet prečo hanbiť, tak si pokojne môžeš dopriať erotickú masáž aj ako kvázi cudzinec. Stačí, keď to budeš predstierať, vymyslíš si vierohodný príbeh a vyskúšaš danú masáž. Riskuješ však, že keď sa ti to zapáči, tak tam viac nebudeš môcť ísť, ak sa budeš vydávať za turistu. Tak si vymysli nejaký taký osudový príbeh, že ti uveria, že nie si turista, ale si sa napríklad presťahoval a teraz hovoríš lámanou angličtinou alebo nejak podobne. Potom na danej stránke nájdeš erotic massage, ktorá bude ako stvorená pre teba.

ice-cubes-4313759_1920

Ide o tantrickú masáž, ktorá je svojím spôsobom erotická, no nejedná sa o erotické služby, ale o istú techniku uspokojovania v uvoľnení. Znie to komplikovane, no je to veľmi jednoduché a zaručené. Overená klasika v iných krajinách, hoci k nám prišla táto technika len nedávno. Naozaj by si sa nemal za čo hanbiť, keby si takéto služby navštívil, no samozrejme, každý nech urobí ako sám uzná za vhodné. Dá sa to aj touto cestou, menším klamstvom, ktoré nikomu neublíži. Nezabudni však potom, že sa musíš tváriť, že nerozumieš po slovensky, ale len po anglicky, aby to bolo naozaj vierohodné. Možno sa totiž pred tebou masérky budú rozprávať po slovensky a ty by si potom mohol dávať také tváre, že by to odhalili, že nie si cudzinec. Na to si musíš dávať pozor.

beautiful-2898265_1920

Na stránke sú len tie najlepšie recenzie, takže sa môžeš na ne mrknúť ešte pred tým ako navštíviš tieto služby. Vybrať si môžeš konkrétnu masáž alebo aj masérku podľa svojich chutí a predstáv. Ty platíš, takže ty si tu pán. Takisto, keď ideš ku kaderníčke, tak si kaderníčku vyberáš podľa seba a aj účes si zvolíš aký ty chceš. Jedine, že by si si chcel nechať poradiť samotnou kaderníčkou, že aký účes by sa ti hodil. Takisto ti môže aj daná masérka poradiť akú masáž si máš nabudúce objednať, aby bola pre teba najvhodnejšia.